London

Hej! Snart ska jag åka till Arlanda och efter det ska vi åka till London. Jag ville bara uppdatera lite snabbt nu för jag hade lust och jag tänkte säga att videon som jag spelade in och redigerade kunde jag inte ladda upp för de va nå fel så jag fick ta bort den. Men ni får ha det så bra så kanske jag uppdaterar i London 
Puss & Kram

Hej!

Imorn åker vi till London! Jag ska knäppa så mycket kort som möjligt så ni kan få se. Men nu ska jag gå upp och äta frukost och sminka mig och spela in en video.
Hare bra så länge 
Puss & Kram


Förlåt...

Har inte hunnit eller orkat blogga pågrund av skolan. Det har vart läxor och prov och de kommer före dehär:/ 
På tisdag åker jag även till London i sex dagar men jag kommer ha internet på hotellet så jag ska försöka ta bilder och lägga upp lite då & då.

Men nu ska jag sova så ni får hare bra.

Puss & Kram

Blandat

Idag har jag tyvärr inte lagt upp nått inlägg för att jag har inte haft tid. Jag har vart i skolan och efter var jag en liten stund med Karin och efter det åkte jag på dans. Nu sitter jag och väntar på Karin för att hon har dans efter mig och då ska vi ta bussen hem tillsammans. 

Längtar ni till julen? Det gör jag!
 Jag tycker den här bilden är så mysig på nått sätt. Hare bra!
Puss & Kram

Trött..

Just nu ligger jag i soffan och håller på med mobilen och tittar på tv. Jag är så sjukt trött och ska nog borsta tänderna och gå och lägga mig snart. Idag efter skolan gjorde jag inget speciellt men lite senare på kvällen så var jag på fotbollsträning. Men jag ville bara uppdatera för jag har bara lagt upp ett inlägg idag men ni får ha det så bra.

Puss & Kram

Wanties♡


Skulle inte sitte helt fel om man hade allt de här!♡
Puss & Kram


Dagen.

 
 
Hejsan! idag har jag som ni kanske har jag vart i skolan som vanligt.(ni såg ju mitt inlägg tidigare idag).
Efter skolan så var jag med Elin och vi gjorde verkligen ingenting. Vi höll bara på med mobilderna och inte prata med varan typ, haha. Sen när jag kom hem från henne så åt jag mat och satt mig vid datorn. Jag har typ kollat på alla tre avsnitt av tonårsbossen, och då fattar man ju egentligen hur mycket pengar man gör av med under en månad :)
Det här är en bild från förrgår då vi knäppte lite foton och det är även vad jag hade på mig igår.
Tröjan är ifrån Gina Tricot.(Elins)
Koftan är ifrån New Yorker. (Elins)
Byxorna är ifrån Dr.Denim,.
Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sova.
Puss & Kram

 
 
 
 

Justin Bieber

Vad tycker ni om Justin Biebers nya låtar?  Heartbreaker & ALL THAT MATTERS. (Tryck på låtens namn för att komma till låten).
Själv tycker jag att de är rätt så bra. Inte de bästa han gjort och inte de sämsta. Han kommer ju släppa någrta nya låtar nu de närmsta måndagarna så vi får hoppas att de är bra. Jag är inte nått ``fan`` av han men jag tycker han är bra och han är ju sjukt snygg. I april var jag på hans konser och det var såååå sjukt roligt.
 
 
Bilden är inte alls bra men jag skakade så mycket så det var inte så lätt att ta en bild då.
Vi satt inte så nära scenen som det ser ut för jag zoomade bilden.
Men kommentera vad ni tycker om hans nya låtar, skulle vara super roligt.
 
Puss & Kram
 

Hejsan...

.. Just nu sitter jag på donken, själv.... Men jag har varit hos tandläkaren och då åt mina andra kompisar mat i skolan så då åt jag här istället. Sen ska jag köpa lote godis för senare på engelskan ska vi kolla på film och då fick man ha godis.
Men det här var bara en liten uppdatering men ni får ha det bra.

Puss & Kram


Hej...

.. Idag har jag vart i skolan som vanligt och sen så har jag vart med Elin och Cornelia. Vi bakade chokladbollar och sen gjorde inte vi nåt speciellt. Jag har inte hunnit bloggat något innan men det är därför. Jag ska försöka uppdatera oftare men ni får kommentera förslag på inlägg som ni vill läsa. 


Är är en random höstbild som jag tog för någon vecka sedan, med mobilen faktist. Jag tyckte den blev väldigt fin gör att vara från mobilen. Men ni får ha det så bra!

Puss & Kram


Dagen

Hej! Idag har jag vart med Linnea, Elin och Karin. Först åkte jag, Elin och Linnea till dollar $tore för vi har lust. Jag köpte lite grejer:

Deodoranter betalade jag 2 för 30kr.


Schampo & balsam kostade 20kr styck.


Mentos, 3 rullar för 10kr.

Sen har vi även fotograferat lite:Har flera bilder men jag lägger inte upp dom. 

Men ni får ha det så bra!

Puss & Kram

Hej igen!

Nu var det längesen. Det har vart något fel så att jag inte har kunnat logga in men nu ska jag försöka uppdatera mer. 
Idag ska jag till min stuga och riva en trädkoja som jag har haft så länge jag kan minnas. Men om man skulle gå in i den så skulle den braka så det är nog lika bra att vi river den. 
Ikväll då kommer min farfar, min låtsas farmor, mormor och min morfar hem till oss för vi ska göra tacos och äta tillsammans men nu ska jag åka så ni får ha det så bra så länge.


Puss & Kram