Hej

Längesen nu kompisar. Närå men det var ett tag sen. Jag har inte gjort nå särskilt så jag har inte vetet bad jag ska skriva om. Men i måndags började jag skolan och jag började på en ny skola i klass 7A. Jag blev nöjd med min klass och det har varit kul och lära känna nytt folk och träffa gamla kompisar också. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så om någon läser så kan ni väll kommentera vad ni vill läsa om eller se för videos på youtube.<3


Puss & Kram


Hejsan!

Igår kom vi fram till frankrike och vi bor i staden Lacanau:) När jag kommer hem så ska jag försöka lägga upp bilder härifrån. Så här ser det iallafall ut på stranden
(bilderna är tagna från google).
Vi är här för att surfa typ men det är mest tim och pappa som kommer göra det, jag ska också försöka göra det ibland.
Jag kommer hem på lördag den 17 alltså är vi borta i en vecka. Men hoppas det är bra med er också.
 
Puss & Kram

NY DESIGN

 
 
 
Hej allihopa!
Som ni kanske såg så har jag en ny design. Jag köpte den gör endast 20 kr, det är väldigt billig och jag tyckte den blev jätte bra. Jag vet inte riktigt vad den där tjejen som gjorde designen heter men hon var i alla fall supersnäll som hjälpte mig.
Jag ska nog skriva ett tidsinställt inlägg nu som ska komma upp under veckan jag är i Frankrike. Det kommer nog inte inlägg varje dag jag är borta för jag har inte så mycket tid att skriva för vi ska till grönalund, jag ska spela in videos osv.
Jag tog en random bild som jag knäppte i våras:)
 
Puss & Kram

hej hej!

Nu är jag hemma och jag sitter vid mammas dator så jag kan inte lägga upp nå bilder.
På youtube så har jag lagt upp 2 videosar men det kommer nog fler innan vi åker till frankrike. TRYCK HÄR  FÖR ATT KOMMA TILL MIN KANAL. Innan vi åker till frankrike så ska jag skriva några inlägg som kommer upp under nästa vecka när vi är borta. Jag vet inte vad jag ska skriva om men nu har ni fått lite info.
 
Puss & Kram

Hejsan

Nu har jag ÄNTLIGEN fått nytt internet!!
Så nu kan jag blogga ifrån mobilen men jag kommer även göra ifrån datorn om den funkar, ibland funkar den inte:/ men ni får leva med det här:) men skriv förslag på inlägg som jag kan göra så ska jag försöka göra dom med systemkameran och datorn..

Puss & Kram